JANNE KYTTANEN - ARTIST AL IMPRIMĂRII 3D

16.08.2016

Janne Kyttanen este un sculptor digital de origine finlandeză care crează lucrări multidisciplinare și revoluționare prin intermediul imprimării 3D.  El este considerat unul dintre cei mai influenți designeri ai generației sale. Lucrările sale au fost prezentate în TIME Magazine's 'Design 100' – oamenii și ideile ce stau în spatele celui mai influent design. Încă din anii studenției Kyttanen și-a focusat atenșia asupra tehnologiei inovaționale a imprimării volumetrice. El consideră că în viitor totate produsele vor putea fi prezentate ca și fișiere digitale, iar răspîndirea lor va fi la fel de simplă ca și downloadarea muzicii.

În anul 2000 Kyttanen și-a fondat propria agenție de imprimare 3D. Deține cîteva patente în cadrul proiectelor inovaționale. Compania sa imprimă aproape tot: de la imbrăcăminte, încălțăminte, mobilier – la imprimante 3D. Janne consideră că în viitorul apropiat vom putea călători fără valize, avînd posibiliatea de a imprima necesarul la fața locului.

Kyttanen are colăborări victorioase cu branduri precum  Hyundai, Asics, Nivea, NIKE, Philips și L'Oreal. Iar lucrările sale artistice sunt expuse în muzee și galerii prestigioase precum MOMA, FIT, MAD, Vitra Design Museum, Gallery ALL, Galerie VIVID și altele.

În cadrul expoziției Design Miami/Basel2016 el și-a prezentat noua lucrare – Avoid, imprimată 3D și placată cu aur.

Credit foto: jannekyttanen.com 

 

Please reload

CULOAREA ANULUI 2017

TESLA A LANSAT „ACOPERIȘURILE SOLARE”

HAVUZUL CARE CREȘTE DIN PĂMÂNT

1/3
Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Houzz Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • behance-xxl_edited
  • Grey YouTube Icon