CULOAREA ANULUI 2017

09.12.2016

 

Pentru 2017 Institutul Pantone propune o culoare naturală ce reflectă ”noi începuturi”, ”revigorare, restaurare, înnoire” și ”prima zi a primăverii” – Greenery 15-0343. Această nuanță se va regăsi tot mai intens în diverse domenii ale designului – interior, vestimentar, industrial, dar și în arhitectură și urbanism.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Decizia Institutului este un snapshot al societății la momentul actual.  El reflectă starea noastră de spirit și dispoziția la nivel global. ”Verdele ne oferă speranța, după care tânjește societatea aflată într-un mediu social și politic foarte complex. El simbolizează reconectarea omenirii cu natura, dar și conexiunea dintre noi, oamenii.

 

 

Astfel, reprezentanții Institutului Pantone au punctat nevoia omului de a reveni la frumusețea fizică, naturală. Această tendință se regăsește într-un număr larg de domenii, precum arhitectura, designul interior, peisagistica, designul vestimentar, fashion, beauty. Omenirea simte nevoia de a-și restabili echilibrul integrand spațiile verzi în structurile deja existente, revenind la valorile esențiale.

 

 

 

Nuanța ”Greenery” a fost numită ”culoarea neutră a naturii”  și poate fi combinată armonios cu o multitudine de culori, în special cu cele naturale. Ea poate fi introdusă în interior atât prin intermediul mobilierului și elementelor de décor, cât și prin intermediul plantelor vii.

 

 

 

 

Credit foto: pantone.com, makeove.nl, plumsiena.com, design-milk.com

 

Please reload

CULOAREA ANULUI 2017

TESLA A LANSAT „ACOPERIȘURILE SOLARE”

HAVUZUL CARE CREȘTE DIN PĂMÂNT

1/3
Please reload

-

DEVINO CLIENTUL NOSTRU

-

SUNĂ-NE

060 10 20 30,   060 10 20 90

SCRIE-NE

VINO

Chisinau, str. Eminescu 50

-

LET'S MEET

-

+373 60 10 20 30

Eminescu 50, Chisinau

CALL

EMAIL

VISIT

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Houzz Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • behance-xxl_edited
  • Grey YouTube Icon