APARTAMENT AMENAJAT ÎN TURNUL EIFFEL

11.07.2016

 

 

 

Orice turist al Parisului vizitează cel mai faimos turn din lume – turnul  Eiffel. Însă vara aceasta cîțiva norocoși au avut posibilitatea de a descoperi simbolul Franței dintr-o altă perspectivă, și anume să petreacă o noapte într-un apartament amenajat în unul din cele mai reprezentative monumente din lume., la înălțimea de 57m deasupra orașului!

Ideea a fost lansată de celebra companie de design și producătoare de mobilier din Italia și din întreaga lume – LAGO, împreună cu HomeAway, o agenție de top în domeniul rezervărilor de vacanțe online. Astfel, pentru perioada UEFA Euro 2016 o sală de conferințe a fost transformată într-un apartament.

 

 

 

 

În mai puțin de 48 de ore designerul Benoit Leleu a reamenajat spațiul, creînd 2 dormitoare și un living generos. Pentru mobilarea apartamentului au fost folosite piese modulare și ușoare printre care și mobilierul din seria AIR, produs de LAGO - canapelele și patul ce se sprijină pe picioare de sticlă.

 

 

În zilele de 23 și 28 iunie, precum și pe 4 și pe 8 iulie, patru câștigători fericiți ai concursului EiffelTowerAllYours organizat de către agenția de turism HomeAway au petrecut câte o noapte în acest apartament. După finalul campionatului, apartamentul a fost dezansamblat.

 

 

 

 

 

 

Vezi cum a decurs realizarea acestui concept: 

 

Fă o plimbare virtuală:

 

 

Please reload

CULOAREA ANULUI 2017

TESLA A LANSAT „ACOPERIȘURILE SOLARE”

HAVUZUL CARE CREȘTE DIN PĂMÂNT

1/3
Please reload

-

DEVINO CLIENTUL NOSTRU

-

SUNĂ-NE

060 10 20 30,   060 10 20 90

SCRIE-NE

VINO

Chisinau, str. Eminescu 50

-

LET'S MEET

-

+373 60 10 20 30

Eminescu 50, Chisinau

CALL

EMAIL

VISIT

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Houzz Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • behance-xxl_edited
  • Grey YouTube Icon