TWILIGHT

2017

APARTMENT

TWILIGHT

CLIENT

A family consisting of two people.

TASK

To create an elegant residence in a shady color scheme, with an open-space day zone, a library and enough storage space.

APARTMENT

TYPE

CHIȘINĂU

LOCATION

78 M

AREA

2

 

The layout of this apartment provides a cozy day zone which includes the living room, and the kitchen with a small dining table and a bar. The entrance is slightly isolated from the living room by an elegant bronze divider, and by the flooring which clearly defines this two zones. The bedroom benefits of a feature that confers elegance to this apartment - a wonderful terrace almost as big as the bedroom is. Though the apartment doesn't look laden there's plenty of storage spaces - next to the entrance, in the bedroom, in the hallway next to the bathroom, in the kitchen, as well as behind the sofa in the living room. So, this apartment provides all the necessary that a family may need to feel comfortable and inspired. 

-

SEND A REQUEST FOR A PROJECT

-

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Houzz Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • behance-xxl_edited
  • Grey YouTube Icon