NORTHERN

 DUNE

APARTMENT

NORTHERN DUNE

2018

TYPE

APARTMENT

LOCATION

CHIȘINĂU, PERLA RESIDENCE

AREA

80 M

2

CLIENT

A successful businessman.

TASK

To create a minimalist, but warm interior, laconic and functional at the same time.

 

The initial layout led to the logical partition of this apartment. So, there is a day zone on the left hand from the entrance, and the private zone on the right hand. The entrance is isolated by sliding glass door.  The open-space formula for the day zone is the best one to fit the client’s requirements of a functional and laconic space, where there are no useless elements.  It consists of three zones – the living room with TV area, the kitchen with a TV-oriented bar, and the dining zone. The master bedroom provides enough space to fit a large bed, a capacious wardrobe and a cozy zone with a comfortable armchair. The bedroom is linked to the master bathroom, which is equipped with a large shower cabin.  So, all the interior zones and elements are arranged in a way that would facilitate all the processes and the scenarios that are going to happen in this apartment.

-

SEND A REQUEST FOR A PROJECT

-

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Houzz Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • behance-xxl_edited
  • Grey YouTube Icon