CASHMERE

APARTMENT

CASHMERE

2018

TYPE

APARTMENT

LOCATION

CHIȘINĂU

AREA

80 M

2

CLIENT

A young family with one child, expecting the second one.

TASK

To create a bright, neoclassic apartment, in soft colours and natural materials.

 

We’ve designed an open floor plan for the public zone which consists of living, kitchen and dining area. Also, day zone includes a work place. This open-space is visually isolated from the entrance zone by a composition of several wooden closets, so they play a functional and, also an aesthetical role. The common area is situated in the middle of the apartment, while the private zones are located sideways. So, there is a master bedroom with a walk-in closet and a private bathroom. On the other side there is kids room, laundry and a bathroom. The kids room provides personal desks and closets to each child, and a two-levelled bed. Common bathroom is equipped with a bath tube and decorated with a geometrical pattern on a side wall. All the laundry stuff is in a separated laundry room, which, we consider to be a practical feature.

-

SEND A REQUEST FOR A PROJECT

-

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Houzz Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • behance-xxl_edited
  • Grey YouTube Icon