BACK TO

BASICS

APARTMENT

BACK TO BASICS

2017

TYPE

APARTMENT

LOCATION

CHIȘINĂU

AREA

58 M

2

CLIENT

A successful lawyer from Chisinau

TASK

To create a pure, laconic space, with all the necessary amenities for a comfort living.

 

Though the minimalist style in interior design is considered quite sterile, we wanted to avoid this feeling. For this purpose we've brought a piece of nature in the living room adding a vertical garden; in the bedroom we've made an accent on art, placing there an abstract round painting and using a classic frame for the mirror. We've used warm shades of light grey for the wall paint to make it look more cozy, and we've used wooden texture for the flooring to add a little extra warmth. For the furniture we've used shiny black and white finishes that beuatifully reflects the light, while the mirror-plated walls create a greater sense of space. The indirect lighting plays two roles in this interior: it accentuates one more time the straight lines and at the same time the warm tint of the light make it look more intimate. All the necessary stuff is hidden inside the multiple cabinets and built-in closets, so that there is nothing to disturb the resident's zen

-

SEND A REQUEST FOR A PROJECT

-

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Houzz Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • behance-xxl_edited
  • Grey YouTube Icon